Deltagere søges til program om sexisme og krænkelser med Manu Sareen, Ballerup

Mænd og kvinder 22 - 65 år, Sjælland

GAVE UDLØBET

GoLearn søger en række deltagere til interviews om emnet: Hvor går grænsen i forhold til krænkelser og sexisme på danske arbejdspladser? 

Ud fra dialogkort med eksempler på situationer skal deltagerne udforske emnet -hvordan forholder de sig fx når kollegaen træder over grænsen? 

Optagelserne skal bruges i et onlinekursus med Manu Sareen, der har til formål at skabe en god dialog og sund kultur i danske virksomheder. 

Vi søger folk med alle baggrunde, og det er ikke et krav at du selv har oplevet af blive krænket eller været udsat for chikane. 

Din tid bliver belønnet med et gavekort på 800 kr. til et valgfrit formål. 

Optagelserne foregår i Ballerup i uge 49 

Din profil: 

* • Du skal kunne medvirke i en optagelse i studie enten den 1., 2. eller 3. december. I ca. 1,5 -2 time. Optagelserne kan foregå om aftenen, hvis du arbejder i dagtimerne 

* • Du skal være mellem 22 og 65 år 

* • Du skal have lyst til at forholde dig til nogle fiktive dilemmaer der handler om sexisme og chikane på arbejdspladsen, samt indgå i en dialog om din holdning til dilemmaet 

* • Du skal optræde som ”dig selv” og bliver præsenteret med navn og stilling/profession og du skal være komfortabel med at blive interviewet ”på kamera” 

* • Du skal helst være i job i det danske erhvervsliv eller den offentlige sektor 

* • Det er IKKE et krav at du selv har oplevet af blive krænket eller været udsat for chikane 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma