Forside > Castings & auditions

UNGE I ALDEREN 11-16 ÅR SØGES TIL JULEINTERVIEW, JYLLAND

Mænd og kvinder 11 - 16 år, Århus

UDLØBET

Vi er et ambitiøst filmhold fra VIA Film & Transmedia, der søger interviewpersoner til vores afgangsprojekt, der allerede er i fuld gang.

“Jul på Tværs” består af korte interviews, hvor drenge og piger, i alderen 11-16 år, fortæller om deres forhold til julen, og hvorfor deres jul ikke nødvendigvis ligner det perfekte billede af den traditionelle jul. Interviewene er en del af en større julekalenderfortælling, hvor vi gerne vil vise, at julen kan se ud på mange forskellige måder.

Vi søger derfor en dreng eller pige i alderen 11-16 til interviewperson:
- Du skal være mellem 11-16 år.
- Du skal være bosat i Jylland
- Du skal have mod på at fortælle om din jul, og hvorfor den er på tværs - Skal du f.eks. holde to juleaftener i år pga. en skilsmisse i din familie, holde jul på hospitalet, slet ikke holde jul eller noget helt fjerde?

Optagelserne finder sted i Filmbyen 4, 8000 Aarhus C en enkelt dag i slut uge 48 eller i uge 49. Jobbet er ulønnet, men vi sørger selvfølgelig for forplejning og en spændende dag på set.

Er du interesseret i at være med i projektet, så send en kort præsentation af dig selv på video; fortæl om dig selv, og hvorfor din jul er på tværs.

Casting udløbet

Ansøg