Forside > Castings & auditions

KVINDER 39-41 ÅR TIL KORTFILMEN WILLIAM & ALEXANDER, KØBENHAVN

Kvinder 39 - 41 år, København

UDLØBET

Vi søger to kvinder med spillealderen 39 og 41 år til at spille mødre til vores hovedroller i kortfilmen “WILLIAM & ALEXANDER”. 

Helene Højgaard Eckholdt er instruktør på filmen, og manuskriptet er skrevet af Sandra van Draat.

Hvad handler filmen om?

WILLIAM (8) og ALEXANDER (8) er bedste venner og kærester. De leger sammen hver dag efter skole. De spiller fodbold i haven og spiser toast foran fjernsynet. En eftermiddag, da Alexanders mor, JULIE(41), henter Alexander hos William, kysser de to drenge farvel. Julie bliver forarget, imens Williams mor, KARLA (39) trækker på skuldrene. Et par dage senere da William holder fødselsdag for sine venner, er stolen ved hans side tom. Dér skulle Alexander have siddet. Karla konfronterer Julie, som forsøger at bilde hende ind, at Alexander er syg. Det er tydeligt, at Julie skammer sig over sin søn, og lader hendes egne forestillinger begrænse ham. Men Alexander lader sig ikke styre, og han ender med at tage plads i den før-tomme stol ved siden af William.

Med filmen ønsker vi at sætte fokus på, hvordan vi risikerer at ødelægge venskaber og relationer, når vi ser på dem ud fra de kulturelle forestillinger og normer, der dominerer vores samfund i dag.

Hvornår og hvor skal den filmes?

Filmen skal filmes i København d. 12. og 13. december, i dagtimerne. 

Karaktererne vi søger:

KARLA (39) er en varm, kreativ og sjov person, som tager let på tingene og er meget ungdommelig af sind. Hun fylder et rum med varme når man er omkring hende. Hun synes at barndomme handler om at have det sjovt og være sin egen person. Hun går en typisk dag rundt i en sweater og cowboybukser, har let makeup på - lidt læbestift og mascara og håret er ikke noget hun bruger tid på at sætte. Taler med en stærk Københavnsk accent.

JULIE (41) er en meget høflig og en anelse snerpet/autoritær person, som aldrig kunne finde på at gå ud af døren uden pæne negle og nyvasket hår. Hun opfører sig altid pænt overfor nye mennesker, og ser sig selv som en tolerant, fordomsfri og moderne kvinde. Men det viser sig, at hun ikke helt kan leve op til sit eget selvbillede, når det handler om hendes egen søn. Hun er reserveret og ser ned på folk som Karla, da hun synes at hun virker useriøs, men acceptere hende da Alexander elsker at lege med William.

Honorar:

Vi er støtte af Danske Filminstruktører, og er en lavbudget produktion. Alle på produktionen arbejder derfor frivilligt, hvilket skuespillerne umiddelbart også kommer til. Vi har søgt flere penge, og hvis vi får dem vil et honorar til skuespillerne blive prioriteret som det første.

Corona:

Vi overholder selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forhold til corona. Hvis der er nogle spørgsmål i forhold til det, er I meget velkommen til at skrive til producer Line Aas Sørensen på lineaassorensen@gmail.com

Casting udløbet

Ansøg