Modeller søges til kæmpe bryllupsevent, København

Mænd og kvinder 24 - 32 år, København

UDLØBET

Nordic Wedding holder d. 23 og 24. november 2020 et kæmpe foto shoot, hvor der søges kvindelige(+24) og mandlige modeller (+30).

Shootet kommer til at foregå inde på Det Kongelige Danske Haveselskab med et kæmpe bryllup-setup og der vil være mange prominente og fede brands indenover.

Så hvis du gerne vil være brud eller model for en designer, så meld dig til og vi lover en spændende og sjov, dag du sent vil glemme.

Vi, der er gået sammen om dette projekt, ser frem til en produktiv og spændende dag i paradehuset hos Det Kgl. Danske Haveselskab på Frederiksberg. 

Over to dage planlægger vi en række scener med alle involverede. Der vil lavet materiale på tværs af brands, men også individuelt, således at alle går fra projektet, med det de ønskede. Der vil derfor blive planlagt skudlister forud for eventet - dette vil Mads Christensen fra Nordic Wedding tage hånd om. 

Alle deltager frivilligt og uden betaling, ud fra devisen; at vi alle investerer tid og viden, for sammen at nå nye højder. Materialer der tilvejebringes ved dette event, kan efterfølgende bruges af alle deltagende kommercielt såvel som privat.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret