Forside > Castings & auditions

TO DRENGE (8-9 ÅR) SØGES TIL HOVEDROLLERNE I KORTFILM, KØBENHAVN

Mænd 5 - 11 år, København

UDLØBET

Vi søger to drenge med spillealderen 8 og 9 år til hovedrollerne i kortfilmen “WILLIAM & ALEXANDER”.

Helene Højgaard Eckholdt er instruktør på filmen, og manuskriptet er skrevet af Sandra van Draat.

Hvad handler filmen om?
WILLIAM (8) og ALEXANDER (8) er bedste venner og kærester. De leger sammen hver dag efter skole. De spiller fodbold i haven og spiser toast foran fjernsynet. En eftermiddag, da Alexanders mor, JULIE(41), henter Alexander hos William, kysser de to drenge farvel. Julie bliver forarget, imens Williams mor, KARLA (39) trækker på skuldrene. Et par dage senere da William holder fødselsdag for sine venner, er stolen ved hans side tom. Dér skulle Alexander have siddet. Karla konfronterer Julie, som forsøger at bilde hende ind, at Alexander er syg. Det er tydeligt, at Julie skammer sig over sin søn, og lader hendes egne forestillinger begrænse ham. Men Alexander lader sig ikke styre, og han ender med at tage plads i den før-tomme stol ved siden af William.
Med filmen ønsker vi at sætte fokus på, hvordan vi risikerer at ødelægge venskaber og relationer, når vi ser på dem ud fra de kulturelle forestillinger og normer, der dominerer vores samfund i dag.
Der vil være et lille tantekys mellem de to drenge i filmen, hvilket de naturligvis skal være indforstået med og være komfortable i.
Man kan både søge rollen, som ene dreng eller som et par, hvis man har en ven eller bekendt, som man kunne tænke sig at spille sammen med.

Hvornår og hvor skal den filmes?
Filmen skal filmes i København d. 12. og 13. december, i dagtimerne. Forældre må meget gerne komme med på set, hvis de har lyst, ellers vil der også være en koordinator, der har ansvaret for at tage sig af de to drenge.

Karaktererne vi søger:
WILLIAM (8)
Er en lidt forsigtig og følsom dreng, der først virkelig åbner sig op når han kommer tæt på nogen. Han ser meget op til Alexander og ville ønske at han turde at være lidt mere udadvendt. Han elsker at nørde og kan især lide at samle på biller og smådyr, samt spille playstation. Han bliver let begejstret og imponeret og har nemt til grin.

ALEXANDER (9)
Har ben i næsen og er ikke bange for at slå fra sig. Han er vokset op i et pænt og stringent hjem, hvor han gør som sin mor siger. Indeni har han en gemt rebel som venter på at sige fra og bryde ud. Han er populær i skolen og er lidt smart i en fart. Han er meget følsom men viser aldrig sine svage sider og har svært ved at snakke om sine følelser. Han ville ønske at han havde en mor som Karla, som er åben og nem at snakke med.

Du vil hører fra os hurtigst muligt derefter. Hvis vi vælger at gå videre med dig/jer, vil vi efterfølgende bede dig/jer sende en præsentationsvideo, og på baggrund af den inviterer vi dig/jer til en fysisk casting, hvor du/I vil møde de andre skuespillere på filmen.

Honorar:
Vi er støtte af Danske Filminstruktører, og er en lavbudget produktion. Alle på produktionen arbejder derfor frivilligt, hvilket skuespillerne umiddelbart også kommer til. Vi har søgt flere penge, og hvis vi får dem vil et honorar til skuespillerne blive prioriteret som det første.

Corona:
Vi overholder selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forhold til corona. Hvis der er nogle spørgsmål i forhold til det, er I meget velkommen til at skrive til producer Line Aas Sørensen på lineaassorensen@gmail.com.

Casting udløbet

Ansøg