Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: KONGELIG MAYESTAITS ACTEURS AFHOLDER AUDITION TIL STUDENTERREVYEN 2010, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

STUDENTERREVYEN 2010 LØRDAG DEN 31. OKTOBER I KØBENHAVN

Studenterrevyen 2010?
Med Studenterrevyen 2010 slås der en pæl igennem påstanden om, at Studenterrevyen skulle være gået hen og blevet stueren.

I revyen 2010 lægges der ikke fingre imellem, når fremtidens uhyggelige perspektiver tages under kærlig behandling.
Revyens instruktør er Claus Reenberg - der i 2009 debuterede som instruktør for netop Stu-denterrevyen – lover at Studenterrevyen 2010 bliver skarp i tonen og med udgangspunkt i ungdommens rebelske øjne, vil den provokere publikum op af stolen.
Også den musikalske side vil få en overhaling og bliver hårdere og mere nutidig end man, i nyere tid, har set i Studenterrevysammenhænge.

Hvad skal du kunne?
Studenterrevyen har altid været kendt som stedet hvor nye skuespillertalenter opdages og udvikles, og vi kræver derfor ikke at du er uddannet skuespiller, men du skal have nogen scene- eller skuespillererfaring for at kunne være med i en opsætning som Studenterrevyen.
Du skal desuden være parat til at være 100 % på, i de ca. 3 måneder hvor du skal knokle med prøver og forestillinger.

Hvem er vi (produktionsholdet)?
Bag produktionen af Studenterrevyen, står foreningen Kongelig Mayestaits Acteurs, der er en skøn blanding af professionelle teaterfolk og glade amatører med mange års erfaring i revy-produktion. De holder de gamle teatertraditioner i hævd og alle medvirkende, både på og bag scenen, nye som gamle, får derved mulighed for at opleve hvordan en teaterproduktion forløber.

Hvad skal du gøre?
Hvis du er interesseret i at komme til audition til Studenterrevyen 2010, skal du sende en mail til studenterrevyen@gmail.com
Du vil herefter modtage et spørgeskema, som du skal udfylde og returnere, og herefter får du nærmere besked om tid og sted.

Du finder links og mere information på www.studenterrevyen.dk

Casting udløbet