Forside > Castings & auditions

BØRN 9-14 ÅR TIL DR ULTRA WEBSERIE

Mænd og kvinder 9 - 14 år, København

ANSØG GRATIS

DR Ultra søger ægte børn, der skal prøve noget for første gang, opleve noget vildt eller overskride en grænse. 

Har DU lyst til at medvirke i Ultras webserie ’Første gang, ’Tør jeg’ eller ’Besat af’?

Vi er i fuld gang med optagelserne til nye sæsoner af vores webserier ’Første gang, ’Tør jeg’ og ’Besat af’, som sendes på Ultras website og Youtube. Vi laver optagelser fra nu og resten af året, og programmerne sendes løbende efterhånden, som de optages.

I den forbindelse leder vi efter børn i alderen 9-14 år, som gerne vil deltage i programmet.

Serien viser helt almindelige børn, der oplever noget for første gang, udfordrer sig selv og deres frygt eller er helt vilde med et eller andet helt bestemt.

Så skal du flytte for første gang? Have behandling for din akne, barbere ben for første  gang eller måske søge dit første job? 

Er det dig, der skal med til din første demonstration? Testes for ordblindhed? Lave dit første stand-up-show, begynde at gå med tørklæde? Til optagelsesprøve eller har du altid drømt om at se, hvordan lakridser bliver lavet? Så vil vi meget gerne høre fra dig. 

Vi leder efter nogen, der vil være med til at vise deres virkelighed, historie og personlighed, så vi kan spejle og inspirere andre børn og unge igennem nære og upolerede fortællinger fra dit ægte liv. 

Hvert afsnit er mellem 3-5 minutter. 

Du kan se eksempler på programmer her: https://www.dr.dk/drtv/se/ultra-aegte_-catinka-flytter-hjemmefra-som-12_aarig_143390

Det er vigtigt, at du kan lide at være foran kameraet og at dine forældre synes det er ok, at du skriver til os. 

Hiv fat i en af dine forældre, og send os en besked med dit navn, alder, hvad du skal opleve eller er vild med, og hvorfor, det er dig, vi skal komme og filme! 

Ansøgningsfrist: 1. oktober 2020

Ansøg