LØN: Statister til filmskole (Super16) afgangsfilm, Gilleleje

Mænd og kvinder 27 - 60 år, Sjælland

LØN UDLØBET
Tegning af rødt hjerte, der er revet midt over

Statister i alderen 27-60 år søges til afgangsfilm fra filmskolen Super16.

Statister/biroller søges til instruktør Glen Grant og producer Anna Dahls afgangsfilm fra Super 16 filmskolen. 

Optagelserne finder sted den 2., 4., 5. og muligvis 6. september i Gilleleje. Det er et plus, hvis man bor tæt på. 

Der søges statister/biroller i alle aldre og alle køn. Der søges efter 5-7 biroller i forskellige aldre og forskellige køn, som kan agere kursister på et "love coaching" forløb. Filmens synopsis kan ses nedenfor.

Det er et plus hvis man er villig til at åbne sig op og trække på egne erfaringer og oplevelser ift. kærlighedsforhold og brud - både de, der har været lykkelige og de, der har været svære.

Synopsis:
Kærlighedscoachen Jacqueline skal afholde et weekendseminar uden for byen med hjælp fra teenagesønnen Silas, som hun har opdraget alene og har et nærmest symbiotisk forhold til. På seminaret guider Jacqueline med overskud en gruppe velvillige og kærlighedssøgende kursister gennem øvelser, der handler om at se sit sande jeg og lade kærligheden komme til én. Jacqueline mister dog langsomt kontrollen da hun først dumpes af sin kæreste over telefonen, og dernæst møder modstand fra Silas, der søger stadig større frigørelse og flirter med kursisten Pernille. Jacqueline forsøger at genvinde kontrollen ved at ydmyge Pernille foran de andre kursister, men i stedet vender situationen og gruppen sig imod hende, og det hele kulminerer da hun i afmagt træder en fugleunge til døde. Forfærdet over sig selv flygter Jacqueline ud i skoven, snubler og kapitulerer. Dér på sit laveste krakelerer hendes facade endelig så totalt, at hun kan forsones med sig selv og med sin søn. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret