Ungt talent søges til kortfilm, Nordsjælland

Drenge og piger 7 - 12 år, Sjælland

UDLØBET

Vi søger ungt talent i en central rolle til en 30 minutters kortfilm. Filmen optages i Nordsjællands-området. Kort fortalt, er filmen en drama, som finder sted på en bondegård, indehavet af en dysfunktionel familie, der alle håndterer sorg på hver deres selvdestruktive måde. Nemlig at miste et familiemedlem. Rollen vi ønsker besat, er familiens (nu) enebarn.

Produktionen begynder d. 26. september og 10 dage frem - hvor vi vil stå for mad, drikke og obligatorisk forplejning heraf kørselsomkostninger mm.

Hele holdet består af professionelle og lærde ildsjæle som alle arbejder ulønnet for dette passionsprojekt, og vi kan derfor desværre som udgangspunkt ikke lønne jobbet. Hvis filmen tjener sig selv ind, og genererer overskud, er det naturligvis en anden sag. Det vil fremgå i en kontrakt.

- ROLLEN
Rollen er en dreng på 8-10 år med en livlig fantasi. Han elsker at udforske og stille hans nysgerrighed. Han er et offer for omsorgssvigt, og hans frustration kanaliseres over i en humørsvingende adfærd der bliver omdrejningspunktet for hele filmen.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, så kontakt os meget gerne med en ansøgning - så arrangerer vi en casting, hvor enten en mor eller far som kompagnon er obligatorisk!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret