Forside > Castings & auditions

FOR ALLE - LØN GIVES: 8 HOVEDROLLER SØGES - DANMARKS STØRSTE ÅBNE CASTING, HELE LANDET

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Til et nyt stort spillefilms projekt i Danmark, søges der skuespiltalenter i alle aldre og former.

Ansøgning foregår online, og sker herfra: http://www.klartiloptagelse.dk

Her er hvad instruktøren siger:
"Kære du som brænder for skuespil. Du som føler, at du har talentet, men som ikke har fået lov til at vise det. Du som har denne følelse i maven, at under de rette omstændigheder, ville du kunne udfolde dit talent med hele din personlighed. Mit navn er Manyar Parwani og jeg er filminstruktør. Jeg står bag ideen Klar Til Optagelse – og denne idé dedikerer jeg med stor respekt til alle jer skuespillere derude, som i al for lang tid har fået at vide, eller har sagt til jer selv, ”du skal ikke tro at du er noget”. Tiden er inde til at udrydde denne tanke, denne følelse som har sat sig fast i os alle. Jeg mener nemlig at I skal ikke tro at I ikke er noget. Dette er ikke en konkurrence. Det er ikke en fiks idé. Det er ikke et talentshow eller et freakshow. Dette er en mulighed…

Dette Danmarks største åbne casting. Jeg søger otte nye skuespillertalenter til en spillefilm – for jeg ved at talentet er derude – at talent udspringer af personlighed. Og at jeres liv og jeres drømme er I jeres hænder og at mulighederne skal I selv skabe.

Dette initiativ er min opfordring til jer – om at bryde denne nedbrydende myte, der har sat sig i os. Dette er ikke blot en casting – dette er et forsøg på at gå nye veje.


Varmeste Hilsner

Manyar I. Parwani
Filminstruktør
"

Casting udløbet