Skuespillere søges til kortfilm, København

Kvinder 1 - 40 år, København

UDLØBET

Skuespillere søges til roller i kortfilmen ‘Pas på Vilma!’ - en fortælling om den unge teenage-mor Nikoline, hendes forsøg på at tage ansvar for sin 2-årige datter Vilma og hendes omtumlede forhold til sin egen mor, Rikke, som hjælper hende med at tage sig af Vilma. 

Vi søger følgende skuespillere:

- En skuespil-interesseret pige i alderen 1-3 år til titelrollen som Vilma. Tidligere erfaring med skuespil er ikke nødvendigt - vi leder bare efter et glad og energisk barn med gå-på-mod og interesse for at stå foran et kamera. Det er desuden vigtigt for os at have et tæt samarbejde med forældrene for at sørge for, at det bliver den bedst mulige oplevelse. 

- To kvinder i spillealderen 35-40 til rollerne som moren Rikkes veninder. Veninderne udgør en mindre men vigtig rolle i filmen, da de repræsenterer det liv, som Rikke drømmer længselsfuldt om. Igen, er meget erfaring ikke nødvendigvis et ‘must’.

‘Pas på Vilma!’ er produceret med støtte fra Filmværkstedet i København, som instruktøren har fået efter at vinde hovedprisen på TheNextFilmFestival 2019. Optagelserne finder sted i september i Storkøbenhavn. Jobbet er ulønnet, men filmen vil blive sendt på festivaler i både Danmark og udlandet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret