Forside > Castings & auditions

STATISTER OG ROLLER TIL NY SPÆNDENDE KRIMISERIE TIL TV2, JYLLAND

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Jylland

Deluca Film A/S står endnu en gang i spidsen for et nyt og spændende projekt - en krimiserie til TV2. I den forbindelse har vi brug for en masse skønne statister, som kan hjælpe os med at få nogle gode optagelser i "kassen". 

Optagelserne til den nye krimiserie finder sted i Hvide Sande, og vil foregå henover sommeren og frem til efteråret 2020.

Kort om handlingen:

Det handler om to betjente, der kommer til byen Hvide Sande et år efter, at der er begået et mord. De skal forsøge at opklare det, de andre ikke kunne. Dette bliver ikke en nem og ufarlig opgave for de to betjente, som befinder sig i en by, der gemmer på hemmeligheder.

Deluca Film søger derfor allerede nu personer i alle aldre, køn og etniciteter, som er interesseret i at medvirke i én eller flere scener. 

Ved tilmelding som statist er du ikke bundet til noget. Din tilmelding betyder blot, at vi må/vil kontakte dig i forbindelse med relevante statistroller.

Deluca Film søger desuden personer, som også er interesseret i statistroller med replikker. Er det dig, så skriv gerne dette i forbindelse med tilmeldingen. 

Ansøgningsfrist: 1. september 2020

Ansøg