Statist 7-10 år til dokumentar - anden etnisk baggrund end dansk, Lyngby

Drenge og piger 7 - 10 år, Hele landet

GAVE UDLØBET

Vi har lige fået et afbud og søger derfor med kort varsel én til to statister til dokumentarfilms optagelser på Frilandsmuseet i Kgs. Lyngby den 5, 6 og 8 juni. 

Optagelserne finder sted mellem 14:30-22:30, men du vil ikke skulle være på i hele perioden og særligt den 8 juni vil du være færdig før tid.

Præcis skema kan fremsendes. Vi søger et barn mellem 7-10 år med anden etnisk baggrund end dansk. 

Præcis hvor fra er ikke så vigtigt. Du vil som statist frem for alt spille dig selv og du skal for eksempel have dit eget tøj på til optagelserne. På optagelserne vil du være sammen med 5 andre børn i alderen 7-12 år. Her skal I spise aftensmad og lege fangeleg mellem de gamle huse på Frilandsmuseet. Du skal selv sørge for transport til Frilandsmuseet, men vi kan godt køre dig hjem efter optagelserne. Vi sørger for aftensmad og snacks alle tre dage. Vi skal bruge skriftlig tilladelse fra forældre, før at du kan være med. Skriv hvis dette har interesse også selvom du ikke er ledig i hele perioden.

Som tak for hjælpen kan vi tilbyde et gavekort til Nordisk Films biografer på 299 Kr. og forhåbentligvis nogle sjove og lærerigedage på et filmset.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret