Skuespillere og voice-actors til filmskole kortfilm, Aarhus

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi har netop fået følgende opslag ind.

Hej vi er et hold fra potemkin film - masterclass(Aarhus) der er igang med vores anden kortfilm (film på afstand)

Produktionen er desværre ulønnet for alle, både crew og cast.

vi søger 1 mandling skuespiller (30 - 40 år) til rollen MARTIN

og to voice-actors til rollerne MOR og DAVID

Kortfilmen omhandler en mand som gerne vil gøre alt for at opnå sin drøm, nemlig at arbejde på et radioshow med sit store idol. Martin vil ikke indse sandheden og lyver ikke kun for sig selv, men også for folkene omkring ham, indtil de i sidste ende går så langt, man ikke kan kende forskel på sandheden og hans løgne. 

Vi håber på at kunne fortælle en stærk historie om den situation mange mennesker kan befinde sig i, nemlig at de ikke er gode nok til at opnå deres store drøm, men vil stadig aldrig give op. Det er en situation som kan få mange til at sidde fast, hvilket hurtigt kan blive farligt hvis man ikke kommer ud af den cyklus, hvor man altid prøver at opnå det umulige. 

Martin: 

Martin er i midt 30erne, hvis helt støre drøm er at blive radiovært på sit yndlingshow med sit store idol David. Martin har brugt meget af sit liv på at få chancen for at arbejde for ham og han aldrig været tættere på end han er nu. Desværre, er Martin ikke god nok. Han er ikke dårlig, men han er bare ikke god nok. Han sidder fast i midten og vil aldrig kunne kom ud derfra, men det vil Martin ikke indse. I håb om stadig at opnå sit mål lyver han for sig selv, lever i en drømmeverden og vil i sidste ende gør alt hvad der skal til, for at opnå sit mål. 

David

David er I midt 60erne og har arbejdet på sit show i en stor del af sit liv. Han er nået til det punkt hvor at han føler han burde være stoppet længe siden, men har ikke andet at lave. Da han har arbejdet længe og er også blevet en smule kendt, er han kommet til et punkt hvor han er vant til at få sin vilje. Hvis han ikke får sin vilje kan han blive hurtig sur og føler nogle gange han er bedre end andre mennesker. 

Mor

Moren og Martin har altid haft en god sammenhold og snakker sammen hver dag. De har altid haft Davids show til at samle dem. Moren har altid set David som noget større og som en person der bare har styr på tingene. Derfor betyder det også meget for hende, at Martin gerne vil arbejde for David. Hun er dog også kommet til et punkt hvor hun føler Martin burde få styr på sit liv og er bange for at han aldrig vil blive til noget.

Vi overholder selvfølgelig regeringens forholdregler under kortfilmes produktion. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID