LØN: Mand og kvinde søges til intim reklamefilm, København

Mænd og kvinder 22 - 28 år, København

LØN UDLØBET

Kvinde og en mand, gerne et par, søges til at medvirke som skuespillere i en reklamefilm for "EnigeOmSex.dk".

Filmen produceres af et dygtigt hold studerende fra Film- og tv-produktionsuddannelsen hos NEXT, som alle arbejder i film og tv-branchen.

Formålet er ikke at filmen skal være en pornofilm. Den skal omvendt vise, hvor kluntet, sjov, sexet og dejlig et samleje kan blive mellem to personer som begge fra start til slut har lyst til sex med hinanden. 

Kvinde, 22-28 år:

Alle typer og udseender er velkomne. Gerne erfaring, passion eller et brændende ønske om fysisk skuespil. Ekstrem intimitet mellem de to skuespillere er filmens motor, så det forventes at det er meget let påklædning i form af en lille trusse. Det er derfor vigtigt at man har et afslappet forhold til sin krop.

Mand, 22-28 år:

Alle typer og udseender er velkomne. Gerne erfaring, passion eller et brændende ønske om fysisk skuespil. Ekstrem intimitet mellem de to skuespillere er filmens motor, så det forventes at det er meget lidt påklædning i form af en lille trusse. Det er derfor vigtigt at man har et afslappet forhold til sin krop.

Skuespillerne skal have en passion for skuespil med sans for det lidenskabelige, lystige og intime ved sex og elskov.

Det betyder, at skuespillerne i flere scener skal være til dels nøgne og være parat til at vise en numse, bryster og adskillige intime blikke.

Scenerne har ikke nogle indskrevne replikker. Alle scener vil foregå i en bil, hvor hele historien får lov til at pakke sig ud.

Pitch - Historien: 

Hele historien handler om to unge mennesker, som er enige om at have sex, det hører man ikke - man ser dem være enige. Handlingen foregår fra de kommer kørende i bilen og parkerer til begge skriger af deres orgasmer. DET HELE SKAL BARE FOREGÅ BAGLÆNS. Dvs. at filmen starter med orgasmen og sex-akten, som fører videre til forspillet. Dug på ruden, tøj der flåes af, båthorn i bilen bliver ramt, og generelt en bil som bliver terroriseret pga. kluntethed og liderlig. Lidenskabeligt og uperfekt, som rigtig mange unge mennesker opfatter et samleje. Reklamen slutter med et flot billede af den location hvor bilen parkerer, og med logoet: EnigeOmSex.dk

Praktisk:

Optagedage: 2 dage

Løn: 1000 kr pr dag. Filmen kan frit bruges til ens portfolio og CV.

Publicering: Filmen vises i første omgang kun på de sociale medier, men målet er at lavet et high-end produkt med et hamrende vigtigt budskab, så det vil gå viralt.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID