Skuespillere til filmskolekortfilm, København

Mænd og kvinder 8 - 80 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Kortfilmen, Guldfisk, handler om den 19-årige Tobias. Hans mor er nu blevet gift med en rig mand, Bjørn, og de skal på en uges ferie til Gran Canaria sammen med hans irriterende datter, Sille. Men uden Tobias. Næh, han skal blive hjemme og passe på papfarens palæ af et hus- og paplillesøsterens guldfisk! Men hvad gør han med sin aftale med vennerne i sommerhuset i Sverige? Kan han få naboen, som han ikke kender, til at passe den eller må han give op og blive hjemme?

Kortfilmen skal filmes i nærheden af København i weekenden d. 21/3-22/3 i Holte. 

Arbejdet er ulønnet, dog får man invitation til premieren til sommer og kan muligvis få refunderet prisen på transport.

Lidt om os: Vi er en gruppe teenagere på 14-18 år, der går til undervisning på Station Next. Station Next er et filmtilbud for unge filmskabere, hvor man, med hjælp fra professionelle filmfolk skaber og producer originale værker.

Roller der søges er: 

Ven 1: 17-21 år, mand

Moren: 38-48 år, kvinde, helst blå øjne og lysere hår (dog ikke et krav) 

Paplillesøster (Sille): 8-11 år, pige, komfortabel omkring kameraer, Idealt i familie med skuespilleren til Bjørn (dog er dette ikke et krav og andre må meget gerne ansøge) 

Papfar(Bjørn): 40-55 år, mand, ideelt i familie med skuespilleren til Sille (dog er dette ikke et krav og andre må meget gerne ansøge) 

Nabo: 50-70 år, mand 

Casting kommer til at foregå i Station Next´s bygning på fredag og tider bestemmes ud fra mail med skuespilleren.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID