Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: KENDER DU EN FAMILIE, SOM HAR RAMT 'GØR DET SELV-MUREN'?

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Der søges familier, som trænger til hjælp med deres store gør-det-selv-projekter, til et nyt TV-program, som skal sendes på Kanal 5. Trænger du selv til hjælp - eller kender du nogen, som gør? Så skriv til dem. Hjælpen er på vej!

Har I købt drømmehuset, der bare lige skulle have en mindre renovering, men som viste sig at være langt mere omfattende, end I regnede med? Er dit hjem ét stort kaos, og går I rundt med dårlig samvittighed over alle de ting, I aldrig får gjort? Er I som par eller familie ved at gå ud af jeres gode skind?

Huset fyldes med professionelle håndværkere som giver jer et godt skub på vejen mod drømmen - på den betingelse, at I selv arbejder med og bliver klogere på, hvordan I kan komme i mål med jeres drømmehjem.

Du kan tilmelde dig selv - eller nogen, du kender. Der er brug for at vide lidt om familiens problemer, og hvordan gør-det-selv-projektet påvirker hverdagen. Send gerne lav-opløselige billeder af familien og huset, så produktionsselskabet kan få et indtryk - og husk at skrive hvor I bor, jeres adresse og telefonnummer.

Hvis du er interesseret, eller hvis du kender nogen, som kunne være det, så send en mail til anita@tvpublikum.dk, eller ring og få en snak med Anita på telefon 30537905.

Du kan også sende et brev til: Kanal 5, Mileparken 20A, 2740 Skovlunde, mærk kuverten 'Boligcasting'.

Casting udløbet