Skuespillere søges til kortfilm, København

Mænd og kvinder 14 - 45 år, København

UDLØBET

Vi skal på Station Nexts “Stammen” hold producere en kortfilm til vores store hovedproduktion.

Station Next er en 3-årig filmskole for unge der er undervist af professionelle fra filmskolen som kommer til at være til stede under optagelserne som mentorer for eleverne.

Vores kortfilm hedder på dette tidspunkt “Voksenbordet” og skal filmes fra fredag d. 13/3 til og med søndag d. 15/3, og casting vil foregå d. 5 og d. 19 Februar - I må meget gerne skrive hvilke datoer i har tid.

Resume:

Nora skal til sin mors 40-års fødselsdag hvor hun endelig har fået lovet til at sidde ved voksenbordet. Hendes drøm varer dog ikke længe da Petra uventet møder op og hun bliver smidt ned på børnebordet. I Noras frustration stikker hun af og havner i en situation hun vidst ikke helt kan styre. 

Madleveringsmanden Anders har et godt øje til Nora, og får hende til at indse at det måske ikke er så vigtigt at blive voksen endnu?

Jobbet er ikke lønnet, men vi giver tilbage med forplejning, en fed oplevelse med professionelle en invitation til vores store “red carpet” premiere i Imperial biograf til sommer. 

Der søges skuespillere til følgende roller:

Nora, 15 år, hovedperson - Har et ønske om at være ældre end hun faktisk er - derfor er det vigtigt at man ser ung nok ud til rollen.

Petra, 17 år, birolle - kvinde, gymnasieelev - fungerer som Noras eksempel for hvordan hun godt vil være og blive behandlet. 

Mor, 40 år - Mor til Nora, holder Nora fra at “blive voksen” selvom hun i første omgang lover noget andet. Kortfilmen foregår under hendes store runde fødselsdag

Anders, 35 år - caterer som leverer mad til Mors fødselsdag, lægger an på Nora. 

Det skal lige gøres opmærksom på, at skuespillerne til Nora og Anders skal være villige til at spille flirtende overfor hinanden. Der vil komme berøring, dog ikke mere end på hånden. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret