Skuespillere til Sweeney Todd univers i Operaen, København

Mænd og kvinder 18 - 60 år, København

LØN UDLØBET

I anledningen af Det kongelige Teaters opsætning af Sweeney Todd søges tre mandlige/kvindelige skuespillere, som skal aktivere og underholde gæsterne før showstart + i pausen.

Rollerne:

Barberen Adolfo Pirelli:

I filmen udspiller der sig en barber konkurrence mellem Sweeney Todd, som netop er vendt tilbage til England efter han blev bortvist, og den italienske barber Adolfo Pirelli.

Vi søger en skuespiller, som aktiverer og interagerer med gæsterne. Det er denne rolle, der kommunikerer ud og rammesætter fortællingen sprogligt. I filmen er han en fusker, så ligesåvel kan folk ikke få en ægte barbering ved ham. Men han vil behandle deres hår og skæg med snyde hår produkter.

Der vil være en rigtig barber til stede i “rollen” som Sweeney Todd. Meningen er at han giver gæsterne en ægte barbering, hvis dette ønskes. Skuespilleren, der spiller Adolfo, har altså barberen at spille op mod.

2 Skopudsere

I filmen løber der unge drenge rundt i gaderne og pudser folks sko. Dette vil også ske i Operaen. De vil ikke holde til et bestemt sted, men bevæge sig rundt i foyen, toiletterme og garderoben.

Jeg søger to skuespillere som er udklædte som skopudser drenge, der render rundt mellem gæsterne og tilbyder skopudsning.

Praktisk:

Datoer: 23/11, 30/11 og 5/12

Mødetid: 17.00 - senest 22.00 (man er på fra 18.00-19.00 samt i pausen på 25 min)

Løn: honorar på 1.000 kr pr gang

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID