Statister til Hobbitten i Dyrehaven, Lyngby

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Sjælland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi har fået følgende tilsendte af Lyngby-Taarbæk Kommune.

Jeg er statistkoordinator i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor vi samler en trup af frivillige statister, når Det Kongelige Teater laver deres store hvert-andet-årlige udendørs brag af en teaterforestilling i Dyrehaven.

Hvert andet år opsætter Det Kongelige Teater en forestilling i Ulvedalene, hvor Lyngby-Taarbæk inviterer en stor gruppe mennesker med som statister. I år opsættes Hobbitten med Kasper Holten som instruktør.

Dette er en mail om det kommende informationsmøde om være med som frivillig, ulønnnet statist i Ulvedalene - hvis det tilfældigvis lige er sådan en oplevelse, du går og savner i din hverdag. Mødet bliver holdt d. 11.11 i Skuespilhuset og der er efterfølgende casting d. 1. og 2. december.

I statistgruppen finder du mennesker i alle aldre og med alle mulige baggrunde, og hver enkelt har sin egen grund til at være med. Helt fra ville prøve hvordan livet som skuespiller eller en anden slags teaterarbejder ville være, til at bare at have lyst til at være sammen med andre om noget stort. Fælles for alle er et kæmpe engagement og en enorm viljestyrke. For det kræver en hel del af alle dem, der er med i statisttruppen, hvis de skal få denne enorme og uforglemmelige oplevelse med sig videre i livet. Er du blevet nysgerrig, så få endnu mere information og en invitation til informationsmødet på mandag d. 11.11 ved at skrive til ulvedalene@ltk.dk

Der er også mere at finde på statist-i-ulvedalene på facebook.

Du skal være fyldt 18 år for at deltage.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID