Drenge 6-17 år.

Drenge 6 - 17 år, Sjælland

GAVE UDLØBET
Jeg hedder Ágúst Ágústsson (28) og jeg leder efter drenge i alderen 6-17 år til et foto model job.

Jeg studerer fotografi på Fatamorgana fotografisk billedkunst skole i København. Jeg er i gang med mit afslutnings projekt som skal hande om drenge. Det er en slags reportage/kunst projekt.

Det kommer til at forgå på den måde at jeg kommer hjem til dig og møder dig og evt. dine forældre. Jeg vil gerne tage en lille snak med dig, høre om dine interesser og drømme, se dit værelse, se hvor du godt kan lide at lege/hænge ud med venner og hvis du går til sport kunne jeg godt tænke mig at tage sammen med dig til træning. Jeg fotograferer under hele processen.

Nu hvor jeg er studerne kan jeg ikke tilbyde rigtig løn men jeg vil gerne betale et symbolsk beløb på 100kr. Hvis du kan lide nogen af billederne kan jeg sende dem til dig eller give dig et print. Ud over det kan jeg give dig erfaring i at stå foran et kamera, blive instrueret af en fotograf og at jeg kan anbefale dig som model i mit store netværk af fotografer.

Jeg har tid hele dagen alle dage, undtagen 22-29. nov hvor jeg er i Berlin for at arbejde på samme projekt. Jeg ville fortrække at mødes i dagtimerne hvor der er lyst men der er ikke et krav.

Jeg håber at høre fra så mange som muligt.
Vh. Ágúst Einar

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID