Dannelse af boyband/popgruppe

Mænd 16 - 25 år, Hele landet

UDLØBET
Jeg går med en ide om at starte et ‘boyband’ på ca 5 medlemmer (inklusivt mig selv), da jeg virkelig godt kan lide de muligheder der er ved at være flere.. primært pga harmonier og forskellige stemmer, men også visuelt. Det ser godt ud med flere! Jeg har selv både sunget og danset i mange år og er nu parat til at gøre mere ved det..

Jeg tænker primært popgenren, måske mixet med noget r’n’b og hiphop.. men ellers henne i moderne pop med gode beats og catchy melodier, så man kan få fede koreografier.. Og så skal der kun synges på engelsk.

Da det her er af egen interesse og jeg ikke er hverken producer eller manager eller tilknyttet noget, er det selvfølgelig en “hobby”, som gerne skulle blive til mere, så det er derfor helt from scratch med hårdt arbejde og ingen ‘løn’ eller lignende, så du skal derfor være engageret og klar på at gå videre med det, så det forhåbentligt kan blive en levevej.

Du skal være en fyr, gerne mellem 16-25.
-jeg er selv 21

Skal selvfølgelig kunne synge. Du behøver ikke at være perfekt i pitch eller klang, men må gerne have nogenlunde styr på din stemme.

Skal gerne kunne danse - igen, behøver ikke at være perfekt, men bare du har rytme i kroppen og kan følge takter.

Må rigtig gerne have karisma og personlighed

Og du skal selvfølgelig være interesseret i at være en gruppe og ikke kun solo.

Hvis du er interesseret, så giv endelig lyd, så vi kan finde ud af noget. Og send gerne både et lydklip/en video hvor du synger, et billede af dig og informationer som navn, alder, by og erfaring både med sang, dans og evt. sangskrivning.

OBS - jeg holder til på Sjælland og ser helst, at der bliver planlagt ting her.

Ser frem til at høre fra dig!

Mvh Lucas.☺️

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID