LØN: Skuespillere søges til afgangsfilm på filmskole, Aarhus

Mænd og kvinder 20 - 27 år, Århus

LØN UDLØBET

Skuespillere søges til afgangsfilm fra VIA Film & Transmedia i Aarhus.

Der er et konstant pres fra samfundet side om at vi skal tilpasse os, hvilket gør at vi nemt kan ende ud i en følelsesmæssig dissonans. For vores samfund er blevet et yderst kompleks sted at leve i.

Rediscovery er en poetisk fiktionskortfilm der følger 3 karakterer som befinder sig i hver deres følelsesmæssige dissonans.

Filmen handler om at glemme sig selv for så at genopdage de mindste bestanddele der gør os til mennesker.

Der søges til følgende roller:

- JANE er 20-27 år og normal af bygning. Hun må gerne have et træk der gør at hun skiller sig lidt ud fra mængden, om det er rødligt hår eller manglende øjenbryn. Dog på en naturlig måde da hun har et meget simpelt udtryk. Jane vil gennem genopdagelsen af sig selv udforske poetisk dans.

- MARIE er ligeledes 20-27 år og normal af bygning. Hun har brunt hår og er meget simpel i sit udtryk. Hun er en meget eftertænksom type der hurtigt kan blive fanget i et tankespind. Marie vil genopdage sig selv gennem berøring af et andet menneske. (Ikke seksuel) 

- ADAM er 20-27 år og spinkel af bygning. Adam er ikke-dansk af udseende og meget forfængelig hvad angår sit outfit. Han har tydeligvis træk som kan forbindes med en highclass model, om det er fremhævede kindben eller kæbeparti, hvilket han er meget bevidst omkring. Adam vil gennem genopdagelsen af sig selv, slippe egoet og mærke sine omgivelser.

Interesse i emnet er et plus.

Look er et plus.

Skuespilerfaring er et plus.

Danseerfaring er et plus for Jane's karakter.

Optagelserne vil forgå i Aarhus. Optagedage er en enkelt dag pr. spiller i midt november 2019, efter aftale.

Der vil være et honorar på 1000,-

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID