Skuespillere til kortfilm af studerende, København

Mænd og kvinder 6 - 45 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Filmstuderende, fra fatamorgana kunstskole, søger to skuespillere til en 5 minutters kortfilm. Da det er som led i vores skole, er det ikke lønnet, men selvfølgelig noget du må bruge til din portfolio, og en mulighed for at spille en anderledes rolle.

Fortællingen handler om en autistisk mor og hendes søn, der har bosat sig i en hytte langt fra civilisationen omringet af natur. Moderen er bange for hvad der er udenfor hytten, hytten som er hendes safe-place.

I hytten er der rutine, som gentages hver dag. Moderen har en speciel interesse for origami. Drengen hjælper sin mor med hverdagsting, igennem rutinerne.

Moderen elsker sin dreng, men er fraværende i hendes væremåde, har dårlig øjenkontakt og siger sjældent noget, når hun gør har hun en tendens til at stamme. Drengen kan godt gå udenfor, og gør det hver dag for at hente brænde og vand, og derudover lege ude på græsarealerne foran hytten.

En dag kommer drengen til skade udenfor hytten, og moderen forsøger at komme ud for at hjælpe ham i en hjerteskærende scene der afspejler hendes autisme samt hendes kærlighed til hendes søn.

Dag: Tirsdag d. 8 oktober, morgen til eftermiddag.

Der søges:
Dreng: 6-13 og Kvinde 27-45.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID