Værkstedsstøttet kortfilm søger skuespillere

Mænd og kvinder 15 - 50 år, Hele landet

GAVE UDLØBET
SKUESPILLERE SØGES

Det nystartede produktionsselskab BLOOM PRODUCTIONS søger skuespillere til deres næste kortfilm. Filmen er et socialrealistisk ungdomsdrama, der omhandler problematikkerne i et ødelagt forhold mellem en mor og en søn. Vi følger hovedpersonen Elias som bruger meget tid på at spille basket med sin bedste ven Markus, der lever det liv Elias længes efter. Filmen behandler temaer som jalousi, ærlighed, sorg og venskab.

Vi søger
Drenge i alderen 16-20 og kvinder i alderen 35-50

Optagelserne forventes at foregå fra d. 1.-3. november nær København

Casting foregår fra 4.-9. oktober nær København

Filmen er skrevet og instrueret af den prisvindende instruktør Mehmet Ali Avci, som med sin film ANSVAR har deltaget i filmfestivaler verden over. Mehmet Ali Avci har gået på filmskolen STATION NEXT og har arbejdet sammen med flere professionelle filmskabere, såsom instruktøren bag ÆKTE VARE og UNDERVERDEN. Filmen er støttet af FILMVÆRKSTEDET.

Hvad forventer vi?
Skuespillererfaring er ikke nødvendigt, men vi forventer engagement og interesse indenfor skuespil. Du skal være komfortabel foran et kamera og god til at samarbejde og lytte. Basketball-erfaring er et plus hos drengene, men ikke forventet.

Vi sørger for mad og forplejning på set, samt højt humør og god stemning. Jobbet er ikke lønnet, men skuespillere kvitteres med biografbilletter.

Hvordan søger du?
Send en mail, hvor du beskriver dig selv og din baggrund, samt højde, alder og vægt, tidligere erfaring og vedhæft nogle vellignende portrætbilleder. Et CV og/eller showreel er også et plus, men ikke et must.
Ansøgningen sendes til david@bloom-productions.com

Vi glæder os til at høre fra jer.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID