LØN: Naturlig smuk kvinde til hovedrolle i musikvideo, København

Kvinder 20 - 35 år, København

LØN UDLØBET
Nydelig kvinde i 30'erne

Naturlig smuk kvinde (20-35 år) søges til at spille hovedrollen i en musikvideo for en elektronisk indie kunstner.

Sangen hedder Keep Breathing, der kort fortalt handler om at vi skal huske at trække vejret og ikke lade os gå til grunde af det pres der bliver lagt på os fra omverden.

Vores video vil dog have et mystisk og abstrakt perspektiv med surrealistiske scener. 

Det er en moody film, mere end der er tale om en konkret handling.

Overordnet fortalt, så følger vi en kvinde, i smukke og rolige omgivelser, i en 70/80'er setting, hvor hun også fremstår som værende et roligt menneske, der har styr på krop og sjæl. Dog skal det vise sig, at det blot er den anden side af det mørke som opsluger hende, at hun kæmper en kamp mod sig selv og at hun ikke er den, hun giver sig ud for at være. Hendes identitet er blot en forestilling, der falder fra hinanden, hvor vi styrdykker ned i det abstrakte og melankolske.

Manuskript sendes naturligvis til den vi udvælger til opgaven og medvirkende kan derfra godkende projektet efter samtale med instruktøren.

Det er en fordel hvis ansøger er åben for nude scener, da der muligvis er en enkelt - men det vil være minimalt og ikke nødvendigvis et krav på nuværende tidspunkt.

Ydermere, så vil medvirkende være den eneste i vi ser i videoen, med mange forskillige spektrum i performance og derfor er skuespil og danse erfaring en stor fordel.

Optagelse vil finde sted over 1-2 dage i et kolonihavehus i Hvidovre d. 14-15 september 2019.

Honorar for rollen er 2500 kr.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID