Mænd søges til Et juleeventyr af Charles Dickens, Sjælland

Mænd 15 - 100 år,

UDLØBET

Veksø, Slangerup og Ølstykke amatørscener er gået sammen om at opsætte Charles Dickens "Et Juleeventyr".

Vi opsætter den klassiske fortælling om den nærrige og livslede Mr. Scrooge, som gennem en lang rejse i tiden får lysten til livet tilbage. Handlingen foregår både i 1800-tallets fortid, nutid og fremtid, og der er en skøn blanding af fantasi og virkelighed, og både gode og uhyggelige ånder. En rigtig juleforestilling for hele familien..

Desværre mangler vi mænd til følgende roller :

  • Gamle Joe : En sortbørshandler som primært handler med "varme" dødsboer. Det er en mindre, men spændende rolle. En rigtig ulækker kal.
  • Mr. Fezziwig : Historiens alfader figur. Mr. Fezziwig er den glade købmand, som forstår at skabe julestemning og glæde omkring sig. En mindre rolle med højt humør
Vi mangler også til nogle små roller med kun tre-fire replikker, hvis nogen har lyst til bare at være en del af den dejlige julestemning.

Vi øver om torsdagen, samt nogle enkelte onsdage, for de små rollers vedkommende. Øve søndage er 18/9, 4/10 og øveweekend den 12 og 13 /11. Vi øver nogle dage i Slangerup og nogle i Veksø, torsddage vil primært blive i Veksø.

Forestillinger spilles eftermiddag og aften den 26/11, 3/12 og 10/12.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret