Statister, 20-35 år, til ny YouSee ungdomsserie, København

Mænd og kvinder 20 - 35 år, København

GAVE UDLØBET
En stor gruppe glade, unge mennesker i sommerligt, farverigt tøj og med tommelfingeren opad.

Drive Studios og YouSee er just nu i fuld gang med optagelserne til en ny ungdomsserie  og i den forbindelse søges statister til en række optagelser i slut-juli og start-august.

Såfremt du er interesseret i at medvirke, bedes du læse nedenstående og derpå sende en henvendelse indeholdende navn, kontaktinfo, et nyligt billede af dig selv samt en angivelse af hvilken/hvilke dage, du ønsker at medvirke.

Datoer:

D. 31. juli 2019 skal vi optage en koncert på Hotel Cecil i KBH. 

Hertil søges MÆND og KVINDER i alderen 20-35. Optagelserne foregår i det omtrentlige tidsrum 15.00-01.00 og lønnes med en biograf- og en gufbillet til Nordisk Film Biografer. Der er tale om nogle større optagelser, så ønsker du at medbringe en ven, så velkommes dette. I så fald bedes du blot medsende dennes info ved henvendelse.

D. 2. august og 3. august 2019 skal vi optage en klasse-reunion på Islands Brygge.

Hertil søges MÆND og KVINDER i MIDT-20’erne. Optagelserne foregår over to dage, henholdsvis fra 15.00-01.00 og fra 16.30-01.30. Såfremt du er interesseret, ønskes det, at du kan medvirke begge dage. Hver dag lønnes med en biograf- og en gufbillet til Nordisk Film Biografer.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID