Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: TAG PÅ TEATERKURSUS PÅ HØJSKOLE I ØSTJYLLAND

Mænd og kvinder 18 - 50 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Værkstedsuge på Uldum Højskole 6. – 12. juli 2009

Teater er et af de fag, du kan vælge at fordybe dig i ved at tage på Værkstedsuge på Uldum Højskole. Der vil være plads og tid til kreativ udfoldelse. Samtidig får du masser af mennesker, hyggeligt samvær og højskoleliv omkring dig hele ugen.

Du kan vælge mellem disse fag: Teater, maleri, sølvsmykker, glas og skriveværksted.

Teater
Vi tilbyder en uges praktisk skuespiller-workshop med kontinuerlig individuel feedback. Ugen igennem vil vi sammen udforske, hvad det virkelig betyder at være ”naturlig” på scenen, hvordan vi kommunikerer sammen med vores partnere i en dramatisk situation, og hvordan vi nærmer os en karakter. Vi vil øve og træne vores fantasi såvel som vores fysiske tilstedeværelse. Dette er et kursus for nybegyndere såvel som for de mere erfarne. Vi skal have det sjovt, det er klart, men dette kursus er bestemt også for dem som vil lære noget. Er der f. eks nogle som vil arbejde med en monolog, som de har med hjemmefra, sætter vi tid af til at kigge på det også.
På den sidste dag vil vi sammen have konstrueret en lille fremvisning af vores arbejde, som vi viser for de andre kursister og lærere på skolen.

Undervisere er Linus Åkeson og Steffen Nielsen, der begge er uddannede skuespillere.

Har du spørgsmål til teater-workshoppen, så skriv til Steffen Nielsen på mail@steffennielsen.dk.
Har du generelle spørgsmål til kurset, så skriv til Charlotte Heiden på c.heiden@mail.tele.dk.
Se også mere om kurset på www.uldum-hojskole.dk under korte kurser.

Casting udløbet