Statister søges til genopførslen af den første Smukfest

Mænd og kvinder 16 - 45 år, Århus

UDLØBET

I år fylder Smukfest 40 år og vi genopfører derfor den allerførste Smukfest, som den var i 1980. Det bliver i en hidtil uset totalteater-dokumentar-koncert-konstellation - LIVE fra Bøgescenen hvor det hele startede.

50 skuespillere og musikere fra Oure Højskole har arbejdet med projektet i et halvt år. Vi har fundet frem til en række af de originale musikere fra dengang som, sammen med nogle af de mennesker der startede festivalen, vil dele erindringer fra storskærmen.

Vi søger vi flere hundrede statister som skal agere publikum anno 1980. Alt sammen for at genskabe festivalklubbens allerførste festival - hvis du vil være med så skriv dig op i menuen til højre. Og hjælp os gerne med at sprede budskabet.

Vi lover at du får en helt unik oplevelse, når du som statist skal med på denne festival tidsrejse. Alt i alt søger vi ca. 200 statister i alderen 16 til max 45 år, da dette er et spejl af det publikum som deltog til den første festival i bøgeskoven.

Forventninger til statisterne:
- Du skal afsætte hele dagen og aftenen (her er efterfest for de medvirkende) d. 6. juli til opgaven. Der vil være prøver (og pauser) mellem kl. 9 - 15, og du deltager i selve forestillingen kl. 16 - 20.
- Din alder er mellem 16 og 45 år
- Du skal sørge for at finde og medbringe festival-tøj i 80’er-stil - vi sender inspiration og gode fif til alle der melder sig som statist.
- Du skal have god energi og gå på mod i forhold til at gå engageret ind i opgaven
Vi opdeler statisterne i grupper af ca. 25-30 personer, og hver gruppe får en frivillig gruppeleder (som er din kontaktperson)

Det får du som statist:
- Mulighed for at være en del af en unik live teater-koncert-konstellation
- Mad og drikke under prøver og afvikling af genopførsel
- Mulighed for at være en del af Smukfests særlige fællesskab for en dag
- Mulighed for at invitere én ven eller familiemedlem med til genopførslen
- Deltagelse i efterfesten i Vores Bar for særligt inviterede (din ven/familiemedlem på gæstebilletten kan ikke deltage i efterfesten) - inkl. 5 drinks billetter

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID