musical og opera sommerkursus

Mænd og kvinder 16 - 30 år, Hele landet

UDLØBET
Musical og operakursus på det naturskønne Røsnæs!
Sing In Body genoptager sit sommerkursus - i år med fokus på musikdramatik. Der arbejdes sangteknisk og skuespilteknisk med soli og scener fra musicals og opera.
Alle deltagere arbejder solistisk og er en del af de andre elevers scener. På denne vis tilbyder kurset individuel kunstnerisk udvikling og udvikling af evnen til at indgå i ensemblescener og være med til at løfte ansvaret for at sådanne fungerer
Eksempel på scener:
Musical:
The ABC café/Red and black- Do you hear the people sing - Les Miserables
A little fall of rain - Les Miserables
My junk - Spring Awakening
Opera:
So muss allein ich bleiben - Die Fledermaus
Brüderchen komm tanz mit mir - Hänsel und Greteln
Barcarole - Les contés Hoffmann

Aldersgruppe: 16 - 30 år
Niveau: der er mulighed for flere niveauer, da undervisningen overvejende er individuel og tilpasses ud fra den enkelte.

Tilmelding:
Tilmelding sker ved at udfylde nedenstående link og fremsende auditionvideo med fritvalgt sang til info@singinbody.com
Elever, der allerede er hos Sing In Body behøver ikke fremsende video.
https://da.surveymonkey.com/r/2TQLKJY

Pris: 3500/2700 kr (hvis du er på SU og fremsender SU-Bevis) dækker: kost, logi og undervisning. Deltagerne afholder selv udgiften til at komme til og fra hytten.
Betaling: Du vil efter tilmelding og fremsendelse af video få besked om du er kommet med på kurset, herefter bedes du betale 500 kr i depositum. Restbeløbet betales senest 1. juni - melder du fra inden 1. juni tilbagebetales depositummet. Melder du fra efter da bortfalder depositummet.

Lærere på kurset:
Clara Marie Tange - skuespil;
Clara er freelance sceneinstruktør og underviser. Hun underviser pt. ved Teater- og performancestudier på Københavns Universitet, og hun udbyder bl.a. workshops i, hvordan man kan anvende kroppen som materiale i scenekunstneriske processer.
Clara har stor interesse i og erfaring med at forene det fysiske teater med musikdramatiske formater, og hun fokuserer i sin undervisning på, at den enkelte træner sin selvstændighed som performer og oparbejder en bevidsthed om sine udtryksmæssige styrker.

Christina Falk Nielsen - Sang:
Christina er freelance sanger og leder af Sing In Body. Christina er ydermere uddannet som sanglærer af Anne Rosing. Christina arbejder med at den enkelte finder sin helt personlige frie klang og via sangerkroppen oparbejder en så solid teknik, at det bliver trygt at stå på scenen.
Derudover arbejder hun med scenisk nærvær og historiefortælling. Christina er desuden optaget af hele tiden at forny musikalsk formidling og har stiftet Cph Operafestival.

Laurits Dragsted- Klaver:
Laurits er uddannet repetitør fra DKDM og har allerede stor erfaring i at coache unge sangere. Laurits har en meget sikker stilfornemmelse og træning i at fremelske et personligt musikalsk udtryk

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID