12 ugers uddannelsesforløb i sang/skuespil/dans

Mænd og kvinder 16 - 30 år, Hele landet

UDLØBET
Sing In Body tilbyder nu forberedelseskursus til de videregående scenekunst uddannelser. Skal du til optagelsesprøve på Fredericia musicalakademi, PAS, Scenekunstskolen eller andre steder i Europa, har du nu muligheden for et forløb, der er skræddersyet præcis til dig.
6/12 ugers intensivt kursus i sang, dans og drama med undervisning hver mandag-fredag fra 10.00 - 16.00 i ugerne 36-41 og 43-48

Vi udbyder nu et tolv-ugers kursus i to blokke af seks uger med en uges efterårsferie i midten. Det er muligt blot at følge forløbet i seks uger - eller man kan melde sig til alle tolv!

Vi arbejder i løbet af kurset ud fra tre tematiske indgangsvinkler, der lægger sig ovenpå hinanden. Forløbet er designet på den måde for at sikre alle deltagere størst muligt udbytte og bevidsthed om eget arbejde, så man forlader kurset som en mere selvstændig performer.

De tre overordnede fokusområder er:

1. Krop og vaner
Vi træner evnen til at mærke impulser i og med kroppen for at vække bevidstheden om, hvad det gør ved dit udtryk, når du står på scenen.

Gennem arbejdet med din krop og dens vaner bliver du bedre til at lytte til kroppen og dens signaler, og du er klar over, hvor mange ubevidste vaner du bærer i din krop. Når du har opdaget det, er du klar til at forbedre din teknik og udvikle dig i et langt hurtigere tempo end ellers.

2. Sansning og udtryk
Med dette fokus afprøver du, hvordan du kan bruge bevidstheden om kroppen og dens vaner til at skabe et spændende udtryk på scenen. Du forfiner arbejdet med at lytte til impulser og styrker dit eget kunstneriske udtryk.

3. Dynamik og variation
I dette tema bliver du trænet i at opdage nye lag i materialet og dig selv, og hvordan du kan blive ved at tilføre nye nuancer og variere dit udtryk, så det forbliver spændende.

Uge 6 afsluttes med en åben prøve, hvor vi demonstrerer og viser kursets foreløbige resultater for et publikum.
Uge 12 afsluttes med en offentlig visning af kursets resultater fredag aften.

Alle deltagere bedes forberede to valgfri sange og en valgfri monolog som skal kunnes udenad ved kursusstart.

Pris:
Alle 12 uger: 20.500 kr
uge 36 - 41 incl. 3 dages hyttetur: 12.500 kr
uge 43 - 48: 12.000 kr

Tilmelding:
https://da.surveymonkey.com/r/ZNXZQ6Q

Lærere på kurset:
Clara Marie Tange;
Clara er freelance sceneinstruktør og underviser. Hun underviser pt. ved Teater- og performancestudier på Københavns Universitet, og hun udbyder bl.a. workshops i, hvordan man kan anvende kroppen som materiale i scenekunstneriske processer.
Clara har stor interesse i og erfaring med at forene det fysiske teater med musikdramatiske formater, og hun fokuserer i sin undervisning på, at den enkelte træner sin selvstændighed som performer og oparbejder en bevidsthed om sine udtryksmæssige styrker.

Christina Falk Nielsen
Christina er freelance sanger og leder af Sing In Body. Christina er ydermere uddannet som sanglærer af Anne Rosing. Christina arbejder med at den enkelte finder sin helt personlige frie klang og via sangerkroppen oparbejder en så solid teknik, at det bliver trygt at stå på scenen.
Derudover arbejder hun med scenisk nærvær og historiefortælling. Christina er desuden optaget af hele tiden at forny musikalsk formidling og har stiftet Cph Operafestival.

Mikkel Schnettler:
Få styrket din rytmik i stemme og krop igennem rytme- og koordinationsøvelser. Vi træner din rytmiske stabilitet, periodefornemmelse og koordination. Vi arbejder med krop og stemme og går helt i dybden med at få udviklet jeres rytmiske fundament. Du får styr på skæve taktarter, metriske modulationer og ikke mindst en grundig pulsfornemmelse igennem øvelser, der involverer bodypercussion og sang. Sved på panden, rytme i benene og smil på læben!

Instruktør Mikkel Schnettler er professionel percussionist og driver til daglig firmaet RYTMEworkshop. Han har undervist på bl.a. Rytmisk Musikkonservatorium, Københavns Universitet, RUC og Professionshøjskolen Absalon.

Der vil derudover være tilknyttet koreograf og pianist til forløbet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID