HASTER MEGET: Dreng 15-20 år til ambitiøs kortfilm, Orø

Mænd 15 - 20 år, Hele landet

UDLØBET

Ambitiøs gruppe fra KBH Film og Foto skole, skal til at optage afgangsfilm - en sjov sommer kortfilm her i uge 21 på Orø. Vores mål med filmen er at skildre en 15 årig drengs opfattelse af verden, og alle de forventninger og forvirringer, der er forbundet med det at være teenager, samt at vise værdien i det bånd der kan skabes på tværs af generationer.

Om filmen

Kasper på 15 år, skal ufrivilligt skal tilbringe fire dage af sin sommerferie i fangeskab hos sin stramtandede gamle hejre af en farmor. Hun bor på en lille isoleret ø, hvilket er en udfordring for en 15-årig dreng, da der hverken er dækning eller internetforbindelse. Han får øjnene op for den jævnaldrende nabopige, Sofie, som er spændende og anderledes. Men i et forsøg på at få signal på sin mobil, bliver han opdaget i at belure hende over hækken. Har han mon spildt sin chance? 

Kasper må finde en ny måde at komme i kontakt med hende, hurtigt. Men det er ikke let at være teenager og sommerkåd, når man skal bo under samme tag som sin flere generationer ældre farmor. Ved Kasper overhovedet, hvordan verden er skruet sammen? Og er hans farmor egentlig så slem, som han tror?

Der søges en der skal spille Kasper. Kasper er en enspænder, han er sjov, uerfaren, nysgerrig, forvirret og kikset men på den gode måde. Vi vil gerne se dig til en casting den 13., 14. eller 15 maj.

Vi beklager at vi er lidt sent ude. Dette skyldes at vores tidligere skuespiller har måtte melde fra. 

Praktisk

Vi optager i uge 21 på Orø i et sommerhus.Transport og forplejning bliver selfølgelig dækket. Kortfilmen skal vises i Grand d.19 juni, som afslutende for vores forløb på skolen.

Luna Green Hartvigsen, som er instruktør, hendes sidste kortfilm, har fået stort ros, og er filmen er blevet sendt ud til de forskelige festivaler: https://vimeo.com/320162071

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID