Forside > Castings & auditions

CASTING CALL TIL KORTFILM FRA FILMMASKINEN, NORDJYLLAND

Mænd og kvinder 18 - 40 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Skuespillere søges til spændende kortfilm, der udarbejdes af en gruppe unge, engagerede mennesker fra Filmmaskinen i Frederikshavn og indspilles i slutningen af juli - starten af august over 5 dage.

Kortfilmen omhandler den 19-årige amatørteaterskuespiller, Jakob, hvis mål er at erklære sin kærlighed til sin 19-årige medskuespillerinde, Katrine, på en så storslået måde som overhovedet muligt - midt i slutscenen til premieren på deres fremvisning af The Tempest af William Shakespeare. For at slippe afsted med dette, følger Jakob en nøje udtænkt plan, hvor han går bag om ryggen på stykkets instruktør, Poul, samt alle sine skuespillerkammerater og tilegner sig hovedrollen i et desperat forsøg på at vinde Katrines hjerte… Problemet er bare, at Jakob i virkeligheden er mere forelsket i idéen om at gøre tingene så storslåede som muligt, end han er i Katrine.

Til projektet søges skuespillere i følgende aldersgrupper til følgende roller:

- Jakob - Den fanatiske, karismatiske hovedperson med alt for meget selvtillid: 18 - 25 år.

- Katrine - Den søde, vellidte skuespillerinde, som Jakob er forelsket i: 18 - 25 år.

- Poul - Den autoritære instruktør, der ikke har et alt for godt øje til Jakob: 30 - 45 år.

- Mads - Jakobs nære skuespillerkammerat, der overtales til at hjælpe Jakob med at føre sin spektakulære plan ud i livet:18 - 25 år.           

- Dennis - Teatrets teknikker, der helt uvidende flettes ind i planen:20 - 40 år.

- Alan - Den oprindelige hovedrolleindehaver, som Jakob vælter af pinden med hjælp af en god gammeldags omgang madforgiftning: 18 - 25 år.

Herudover vil vi få brug for et utal af statister til dels at spille statister på teatret, backstagefolk, sminkører, teknikere og lignende, samt publikummer til premiereaftenen. Alle aldersgrupper kan bruges her.

Praktisk information:

Ønsker man at deltage, skal man være i stand til at transportere sig selv til Nordjylland.

Transport betales til og fra set. (Bemærk, dette gør sig kun gældende for de dage, der optages. Alt transport i forhold til øvning og casting kan IKKE finansieres af os.)

Der kan desværre ikke kan udlove nogen løn. Man får filmerfaringen og oplevelsen med.

Der sørges for mad og drikke, et sted at sove og generel forplejning uden omkostninger for jer.

Alle er velkomne til at skrive, hvis de vil deltage. Der er intet krav til jer skuespillere angående erfaring. Men det ville helt sikkert ikke være nogen ulempe at have erfaring inden for enten film- eller teaterskuespil, og slet ikke begge dele. I skal dog forberede jer på at blive bedt om at indsende et self-tape, hvori I gennemspiller en scene fra manuskriptet som den rolle, I ønsker at auditere for til castingen.

Casting udløbet

Ansøg