Særlige statister til optagelser af nyt TV-2 serie, Helsingør

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Sjælland

GAVE UDLØBET

Til maj begynder optagelserne på en ny TV-krimi serie til TV-2 i Helsingør. Vi optager i hverdagene fra maj- til september, med Juli måned fri.

Vi søger helsingoranere, og til forskellige scenarier søger vi både familier og par, par med hund, i alle aldre, udseender og størrelser.

Derudover;

A. 1 nyfødt baby - med fødselsdag omkring 5 maj. Babyen skal holdes forsigtigt af én skuespiller, der spiller mor. Forældre skal selvfølgelig være med og tæt på barnet under ca. 2 optagelsesdage.

B. ca. 6årig pige - skal have et stærkt og roligt blik. ingen replikker, men skal kunne holde koncentration. Hun må mægtig gerne have forældre og søskende som kan medvirke som statister.

C. Kvinder af andet etnisk look end dansk; gerne med tørklæde, nordafrikansk look og slavisk udseende. Alder fra ca. 30-60. Skal kunne medvirke i 2 optagedage i løbet af maj og start juni måned.

D. En gruppe af unge "vrede" demonstranter. Er I måske et fodboldhold, fra en klub, skatere, spejdere? I skal sidde og surmule mens politiet holder øje med jer. Alder helst fra 18år og op.

E. Bådfolk der er vant til at trisse rundt på havnen, gerne med egen båd/fiskestang/gummistøvler.

F. Pige med blond/mellemblondt halvlangt hår. 14-17 år, må have erfaring med kamera eller scenearbejde .

Hvert familiemedlem modtager et gavekort på 200.- som tak for hjælpen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID