Piger til klipning og styling af verdensberømt frisør, Aarhus

Kvinder 18 - 40 år, Århus

GAVE UDLØBET
Lyshåret kvindelig model med page og pandehår

Bliv klippet og stylet at den verdensberømte frisør, Michael Shaun Corby fra Living Proof.

Hvis du på nogen måde synes det kunne være interessant at blive klippet og stylet af en A-List celebreties frisør fra Los Angeles, så er chancen her.

Michael Shaun Corby har et frisør CV udover det sædvanlige. I over 25 år har han rejst verden rundt med sine imponerende evner som frisør.  Udover en imponerende A-List af personlige kunder, så leverer Michael Shaun Corby ligeledes en del arbejde for utallige internationale magasiner; Allure, Elle, Harpers BAZAAR, Cosmopolitan, Los Angeles Times og InStyle for blot at nævne nogle få, og har ligeledes en del musikvideoer og tv-shows på samvittigheden.

Icon Hairspa afholder i samarbejde med Living Proof demoshow og skal i den forbindelse bruge modeller til klip.

Du skal være åben for en klædelig klip fra skulder og kortere. (ingen farve mm. der i samråd med frisøren aftales dette). 

Være max en tøjstørrelse 38, så kollektionstøjet passer.

Du skal vise dit lækre nyklippet hår frem til frisører sidst på aftenen, som er mødt op for at få inspiration til nye 2019 styles.

Det hele foregår onsdag d. 28 maj i Turbinehallen, Århus.

Mødetid kl. 8.30 (individuelle mødetider kan aftales) - eventet slutter senest 21.00.

Udover en super hyggelig dag i selskab med professionelle frisører og andre modeller vil du modtage en gavepose bestående af hårprodukter til en værdi af kr. 1500,- Der vil blive sørget for forplejning hele dagen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret