Friske mænd til Alle Mod 1 optagelser, København

Mænd 18 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Nordisk Film TV er i fuld gang med optagelserne til endnu en omgang Alle Mod 1. Alle Mod 1 er et fantastisk underholdnede og oplysende familie program der sendes på DR1, fredag aften kl 20:00. Vi skal bruge nogle frisk mænd der er klar på at lave en rigtig sjov optagelse sammen med vores medvært Joakim Ingvarsen. I hvert program undersøger vi hverdagens små mysterier og informere danskerne alt det de på ingen måde vidste de gerne ville vide. Det er et gameshow, og seerne/danskerne skal hver gang gætte på en række facts vi opsætter. Og denne gang går optagelserne ud på følgende: 

Vi skal undersøge hvor meget kropshår egentlig vejer, derfor skal vi bruge 10-15 friske mænd der er klar på at lade vores vært Joakim trimme alt hår på kroppen, man er selvfølgelig iført speedo. Herefter vil vi veje hvor meget krops hår på 10-15 mænd egentlig vejer.

Vi kan garantere det bliver hylende morsomt og en oplevelse man ikke glemmer. Optagelserne vil finde sted i København d.22 maj. 2019, tid og sted vil blive informeret når vi nærmer os. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID