LØN, HASTER: Business-mand til kampagne i Billund lufthavn, Billund

Mænd 35 - 49 år, Jylland

LØN UDLØBET
Mandlig chef i jakkesæt

Aarhus BSS på Aarhus Universitet er i gang med en kampagne i Billund lufthavn for at højne kendskabet til Aarhus BSS blandt især virksomhedsledere. 

Aarhus BSS vil gerne oplyse om den forskningsbaserede viden om erhverv og samfund vi ligger inde med, og som kan være til gavn for virksomhedslederen i vedkommendes daglige virke og beslutningstagen. 

Der annonceres med plakater og digitale annoncer i parkeringshus og i lufthavnsportalen, og så uddeles trådløse høretelefoner til folk i Business Lounge hvor vi samtidig informerer om f.eks. vores podcast med forskellige erhvervsorienterede emner.

Der skal laves en lille film der dokumenterer indsatsen i Billund. En film der fortæller om Aarhus BSS, om indsatsen og vores ønske og hensigt med den, og som viser turen gennem lufthavnen fra parkeringshus til fly og de steder i lufthaven man som business-rejsende støder på Aarhus BSS annoncering.

Filmen vil primært blive brugt som opslag på sociale medier og eventuelt i andre digitale  markedsføringssammenhænge. Dog ikke på TV.

I den forbindelse søges for en mand der kan agere business-rejsende, så vi kan lave optagelser uden at være afhængige af at forstyrre de egentlige rejsende den pågældende dag. Vi vil gerne lave optagelser med f.eks.: parkeringshus, forbi plakat-annoncering, gåturen over til portalen, check-in, security, de digitale annoncer, business-lounge, en kop kaffe, mødet med pigen der uddeler høretelefoner...

Krav til manden: Slut 30er til slut 40er. Skal kunne gå for at være virksomhedsleder / "business man". Ikke for tyk, ikke for tynd, ikke for lidt hår.

Der optages på tirsdag d. 26. marts fra tidlig morgen i Billund (hvor tidligt ved jeg ikke helt endnu), og er færdige med optagelser med skuespiller (dig) omkring middag. Derefter laver vi b-roll og andre skud hvor vi ikke er afhængige af skuespiller resten af dagen.

Der gives løn som aftales nærmere.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID