Statister til stor ny DR søndags-drama serie, København

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

GAVE ANSØG GRATIS UDLØBET
Danmarks radios logo

DR Drama er i gang med en helt ny stor primetime søndags-drama serie, som hedder NÅR STØVET HAR LAGT SIG. Den bliver vist på DR1 i januar 2020.

Serien er i ti afsnit og handler kort fortalt om 8 meget forskellige mennesker i dagens København, som kun har det til fælles, at de bliver involverede i en dramatisk hændelse, der ændrer deres liv for altid.

Der søges statister der kan medvirke i nogle scener. Det foregår i en kulisse i et studie i det der skal forestille at være en restaurant.

TORSDAG den 14. marts (14-03-2019)

Kl. 07:45 til 17:00 (Tidsrummet er et estimat. Præcise tider kendes dagen inden).

Det foregår i DR-Byen, Emil Holms Kanal 20 København.

Scenerne er i det der forestiller en restaurant, til en prøvemiddag inden den åbner for alvor. Det er bl.a. med karaktererne NIKOLAJ (Peter Christoffersen) som er kok og ejer af stedet, og LOUISE (Philippa Suenson) som er tjener. 

Du skal spille gæst på restauranten. Tøjet man har på til scenerne skal man selv medbringe, jeg vender tilbage når vi nærmer os om hvilken retning/hvad man gerne skal have på. Man skal efter bedste evne forsøge at undgå sort, hvidt og skrigende farver. Gerne mere neutralt.

Vi fortæller på dagen når man møder frem, præcis hvad der kommer til at ske. 

Det er indendørsoptagelser.

Du modtager et gavekort til Netto/Bilka/Føtex på 200 kr. som tak for hjælpen. Der er forplejning, mad, kaffe, the, snacks osv. hele dagen.

DR dækker ikke transport eller parkering. Vi foreslår som udgangspunkt altid offentlig transport da DR Byen metro-station ligger lige ved. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID