Statister 20-30 år til reklamefilm for sports-tech startup, København

Mænd og kvinder 20 - 30 år, København

GAVE UDLØBET
Male gamer

Statister i alderen 20-30 år søges til at medvirke i reklamefilm for sports-tech startup ved navn JABii.

Firmaet laver et "active gaming" produkt som blander fysisk aktivitet med et digital spil - som på nogle måder kan sammenlignes med Nintendo Wii/Switch. Firmaet lancerer det første produkt til sommer og skal søndag 17. marts skyde en reklamevideo.

Da firmaet har en international kunde-interesse søges der derfor efter folk med blandet etnisk baggrund for at matche målgruppe.

Da det er et sportsprodukt, så skal statister være sporty eller hip i tøjet. Der er ikke krav om atletisk eller muskuløst udseende. 

Selve scenen vil være en opsætning i stil med Fight Club, med et stort crowd som overværer en duel mellem to personer med produktet JABii. 

Videoen vil blive brugt på hjemmeside, samt delt gennem Social Media kanaler (Facebook, Instagram og YouTube), hvor firmaets tidligere content er set af mere end 70 millioner mennesker da mange store influencers deler disse videoer! Der er med andre ord et stort viralt potentiale, som vi ser som værende en stor gulerod for potentielle talenter.

Da videoen kommer til at blive integreret på firmaets hjemmeside, vil den indledende aftale for brugen af det producerede materiale have et års løbetid.

Dato: Søndag 17. marts kl. 18.30 

Varighed: ca. 8,5 timers optagelse

Sted: KBH tæt på Ørestad st. - nærmere info følger.

Løn: 1 x JABii (værdi 700-900 kr.)

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID