DR1 tv-serie søger UNGE til at kysse i baggrund, København

Mænd og kvinder 16 - 20 år, Hele landet

UDLØBET

DR Drama er i gang med en helt ny stor primetime søndags-drama serie, som hedder NÅR STØVET HAR LAGT SIG. Den bliver vist på DR1 i januar 2020.

Serien er i ti afsnit og handler kort fortalt om 8 meget forskellige mennesker i dagens København, som kun har det til fælles, at de bliver involverede i en dramatisk hændelse, der ændrer deres liv for altid.

Der søges unge statister i alderen 16-20, gerne kærestepar der ikke har noget imod at kysse på kamera i baggrunden af scenen!

Scenerne er en ungdomsfest, holdt af karakteren ALBERT i hans forældres lejlighed, uden de ved det. Karaktererne GINGER (Katinka Petersen) og ELLIOT (Simon Bennebjerg) er to hjemløse der sniger sig ind til festen.

Alle medvirkende statister får mere at vide omkring scenerene der optages, på selve dagen. Du skal spille ven/veninde til ALBERT, som skal kysse lidt i baggrunden af scenen.

TIRSDAG den 5. marts.

Kl. 08:00 til 17:00 (Tidsrummet er et estimat! Du kan få fri før tid).

DR Byen Emil Holms Kanal 20., København. 

Tøjet man har på til scenerne skal man selv medbringe, jeg vender tilbage når vi nærmer os om hvilken retning/hvad man gerne skal have på, men som udgangspunkt skal man altid undgå hvid, sort og skrigende farver.

Det foregår i studie DR-Byen, Emil Holms Kanal 20 København.

Vi fortæller på dagen når man møder frem, præcis hvad der kommer til at ske. 

Det er indendørsoptagelser.

Du modtager et gavekort på 200 kr. som tak for hjælpen. Der er forplejning, mad, kaffe, the, snacks osv. hele dagen.

DR dækker ikke transport eller parkering.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID