LØN: Unge erfarne skuespillere til udfordrende kortfilm, Aarhus

Mænd og kvinder 16 - 20 år, Århus

LØN UDLØBET

Filmproduktionsselskab søger erfarne skuespillere, både dreng og pige, til udfordrende kortfilm for børn og unge med autisme.

Projektet består af 10 kortfilm, der skal præsentere og sætte ord på en række situationer som kan være vanskelige at tackle for børn og unge med diagnosen autisme eller med andre socialkognitive udfordringer. Vi vil producere et redskab til børn/unge, til henholdsvis at støtte og guide dem i at genkende og håndtere de problematikker der kan opstå i uvante sociale situationer.

Filmene i denne omgang, vil omhandle seksualitet og adfærd i det offentlige vs. i det private rum, ens personlige grænser, hvordan man undgår at overskride andres grænser, samt respekt for både egen og andres krop. Der er i forvejen produceret 28 film, men med andre tematikker. Filmene er derfor en del af et større projekt.

Der indgår udfordrende scener om emner som "Samtykke" og "Nøgenbilleder". Eksplicit nøgenhed er ikke en del af filmene. Filmene behandler derfor et - for nogle - svært emne, hvorfor det er vigtigt at have dette for øje, hvis du ønsker at medvirke.

Til filmene søges:

- Pige med playing age 16-20 år.
Ingen krav til udseende. Erfaring kræves.

- Dreng med playing age 16-20 år.
Ingen krav til udseende. Erfaring kræves.

Instruktør: Mette Føns

Sted: optagelserne vil foregå i Aarhus og omegn. 

Løn: Projektet er lønnet. 

Tid: Det drejer sig om 1-2 optage dage pr person. 

Periode: optagedagene, vil være 1-2 dage i perioden fra d. 25. marts - 05. april 2019.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID