Skuespillere søges til ambitiøs kortfilm, København

Mænd og kvinder 6 - 50 år, København

UDLØBET

Skuespillere søges til den ambitiøse kortfilm "Mellem Duerne": 6-årige Majas verden bryder sammen, da hun i børnehaven fortæller om hvordan hendes elskede alenefar, Morten, fortæller godnathistorier, og en undersøgelse af Majas og Mortens forhold går i gang. Mens Maja skal fortælle om hændelserne, stifter hun bekendtskab med en ny og ubehagelig følelse: skam. Samme dag får Maja lov til at tage med Morten hjem, men Majas syn på faren vil for altid være forandret.

”Mellem Duerne” er et samfundskritisk psykologisk drama, som ikke tager stilling til Mortens forbrydelser, men i stedet fokuserer på begivenhederne set fra Majas perspektiv. Den handler om Majas møde med skammen, og hvordan man stadig kan elske en far, selvom det han gør, er forkert.

Følgende skuespillere søges:

- En pige af skandinavisk udseende i spillealderen 6-10 til hovedrollen Maja. Vi gør opmærksom på, at der selvfølgelig vil blive taget stort hensyn til den valgte skuespiller og den unge alder, i forhold til filmens dystre tema.

- En mand af skandinavisk udseende og normal kropsbygning i spillealderen 30-40 til rollen som Majas far, Morten.

- En kvinde i spillealderen 40-50 til rollen som Sanne, Majas yndlingspædagog og fortrolige

- En kvinde i spillealderen 20-28 til rollen som Camilla, en yngre pædagog som er den første, der hører om Majas forhold til sin far.

Filmen er produceret af unge filmskabere, og jobbet er ulønnet men vil give mulighed for spændende karakterarbejde. Desuden vil filmen blive sendt på forskellige internationale festivaler og bruges til at søge ind på Den Danske Filmskole. Optagelserne finder sted i Københavnsområdet i april.

Casting finder sted d. 16 & 17 marts, men der er evt. mulighed for at komme til casting andre dage.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret