Flere roller til filmen - To Sider Af Et Mord, Vanløse

Mænd og kvinder 16 - 55 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Flere roller søges til filmen "To Sider Af Et Mord", som er en amatørproduktion.

Castingen vil foregå i Vanløse d. 23-24 februar.

Der søges:

- Én dreng med en playage på 16-18 år. Han er med i to scener og har også replikker. Han er en af de "seje" drenge i hovedpersonens klasse, og også lidt af en idiot.

- To piger i alderen 16-18 år. Den ene er hovedpersonens bedste veninde, og senere hen “kæreste”. Hun er med i en del scener. En cool pige, med en meget afslappet stil.

- Den anden pige er med i en enkelt scene, med få replikker. Hun er den anden piges veninde. OBS!!! Begge piger skal være okay med at kysse på kamera!

- Én mand i slut tyverne/start trediverne. Han er psykolog, og har en meget gennemgående rolle i filmen. Han er meget afslappet, men stadig veltrænet. Han kan være truende, hvis det er nødvendigt.

- Én mand i alderen 45-55 år. Han er klasselærer. Og ikke den fede af slagsen. Han er meget gammeldags, og er rigtig glad for at skælde ud på sine elever. Han er med i en scene, og har replikker.

- Én kvinde med en playage på 30-40 år. Hun spiller mor, til hovedrollens bedste ven. Hun er med i en scene, med replikker.

OPTAGELSER:

Der optages i april 2019.

Da holdet bag har andre ting i hverdagen, optages i weekender og i påskeferien. 

Det er derfor vigtigt at du er meget fleksibel, hele måneden igennem.

Optagelserne vil foregå i KBH/Omegn. Derfor et plus at du bor i nærheden, da der ikke har mulighed for at betale transport. 

Holdet bag vil dog sørge for forplejning på set!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID