DR1 tv-serie søger medvirkende mellem 17-25 år, København

Mænd og kvinder 17 - 25 år, København

GAVE ANSØG GRATIS UDLØBET
Danmarks radios logo

DR Drama er i gang med en helt ny stor primetime søndags-drama serie, som hedder NÅR STØVET HAR LAGT SIG. Den bliver vist på DR1 i januar 2020.

Serien er i ti afsnit og handler kort fortalt om 8 meget forskellige mennesker i dagens København, som kun har det til fælles, at de bliver involverede i en dramatisk hændelse, der ændrer deres liv for altid.

Der søges statister der kan medvirke i scenerne.

Vi har en spændende tæt scene med karakteren NIKOLAJ ved det der skal forestille en natklub. Det er en dramatisk scene mellem ham og Diskoteksejeren med sin bodyguard, omkring at han ikke får løn og derfor vil sige op.

Vi fortæller på dagen præcis hvad der kommer til at ske.

DU skal som statist spille diskoteksgæst, evt. spille fuld eller andet.

Til scenen skal du gerne have fest tøj på, som om du selv var på natklub. Hvis du kan må du gerne undgå helt sort/hvidt tøj og skrigende farver. Dæmpede neutrale farver er gode, som f.eks. Baige, grå, lyseblå osv. 

Som ung mand må du gerne have sat håret med voks eller lign., tag voksen med.

Som ung kvinde må du gerne komme med store øreringe, make-up osv. som om du var i byen. Husk at medbringe den samme make-up så sminkeafdelingen kan friske dig op i løbet af dagen, skulle vi få brug for det. :-)

Det er udendørs optagelser, så husk husk varmt undertøj! Tøjet man har på til scenerne skal man selv medbringe.

TIRSDAG den 5. Februar
Kl. 14.30 til ca. Kl. 17.00.

Adresse: Ved Langebro 1

Du modtager et gavekort til Netto/Bilka/Føtex på 200 kr. som tak for hjælpen. Der er forplejning, mad, kaffe, the, snacks osv. hele dagen.

DR dækker ikke transport eller parkering.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID