GOD LØN: Folk 20-30 år til reklame for sports-tech startup, København

Mænd og kvinder 20 - 30 år, København

LØN UDLØBET

Folk i alderen 20-30 år søges til at medvirke i reklamefilm og produktbilleder for sports-tech startup.

Firmaet laver et "active gaming" produkt som blander fysisk aktivitet med et digital spil - som på nogle måder kan sammenlignes med Nintendo Switch.

Firmaet lancerer det første produkt til sommer og skal i slut-februar/start-marts skyde en reklamevideo og have lavet nogle produktbilleder.

Da firmaet har en international kunde-interesse søges der derfor efter folk med blandet etnisk baggrund for at matche målgruppe.

Da det er et sportsprodukt, så skal modellerne gerne være lidt atletiske af udseende/bygning.

Arbejdet drejer sig om:
- 1 dags reklamevideo (varighed ca. 8 timer, lokation: KBH, dato: slut-feb/start-marts)
- 1 dags produktskud (varighed ca. 4 timer, lokation: KBH, dato: start-marts)

Video og billeder vil blive brugt på hjemmeside, samt delt gennem Social Media kanaler (Facebook, Instagram og YouTube), hvor firmaets tidligere content er set af mere end 70 millioner mennesker da mange store influencers deler disse videoer! 

Der er med andre ord et stort viralt potentiale, som vi ser som værende en større gulerod for potentielle talenter end budgettet.

Der er endvidere mulighed for flere jobs til reklamefilm i løbet af 2019, såfremt det første samarbejde bliver en succes.

Da billeder og video kommer til at blive integreret på firmaets hjemmeside, vil den indledende aftale for brugen af det producerede materiale have et års løbetid.

Budgettet per person er cirka 5.000 kr.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret