Unge 18-30 år til DR3 serie omkring kosmetiske behandlinger, København

Mænd og kvinder 18 - 30 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Er du interesseret i, har fået eller overvejer du at få kosmetiske behandlinger eller operationer? Så er dette måske noget for dig :-)

STV er igang med at lave en dokumentarserie til DR3 om Stephanie Star - også kendt som botoxdronningen. 

Stephanie har fået lavet store silikonebryster, fået botox og restylane i ansigtet og har levet af sit udseende i mange år i form af tv og fotoserier. 

I dokumentaren reflekterer Stephanie over, hvordan hendes spektakulære udseende har tjent hende gennem årene, men også hvilke udfordringer det har givet hende.

Stephanie er også foredragsholder og holder et foredrag for unge i alderen 18-30 år, der enten overvejer at få, eller som har fået lavet skønhedsindgreb. 

Hun vil gerne dele ud af sine 20 års lange erfaring som botoxdronning. Hvornår er skønhedsbehandlinger smukt, og hvornår skal man stoppe, imens legen er god? Stephanie deler ud af konsekvenserne ved at forskønne sit ydre, men også hvad det har givet hende med af gode oplevelser i årenes løb.

Foredraget bliver filmet og bliver en del af dokumentarserien. 

Der er mulighed for at stille spørgsmål til Stephanie under foredraget. Det er ulønnet, men der vil til gengæld være kaffe og kage :-)

Foredraget vil finde sted mandag d. 17. december kl. 20.00.

Adresse: Strandlodsvej 44, 4 sal, 2300 København S.

Tilmelding skal ske til Sabrina på: sabrina@stv.dk, det er gratis.

Hvis du har spørgsmål om foredraget så skriv endelig til Sabrina på samme mail :-)

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID