HASTER: Børn til Julemandens Datter 2, Aarhus & Viborg

Drenge og piger 9 - 12 år, Århus

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

Følgende er en såkaldt "Åben CASTING", hvilket betyder at tilmelding IKKE er nødvendig.

Deluca Film caster børn i alderen 9 - 12 år til ”Julemandens Datter 2” i Viborg d. 8. december og i Århus d. 9. december.

Familiefilmen ”Julemandens Datter”, der er produceret af det århusianske produktionsselskab Deluca Film, er aktuel i biografer over hele landet, og samtidig arbejdes der på at producere en efterfølger, der indtil videre har arbejdstitlen ”Julemandes datter 2”.

Vi kan endnu ikke løfte sløret for handlingen i den kommende spillefilm, men der garanteres igen spændende eventyr og masser af action. Som titlen antyder er julemandens datter med igen, og der søges nu drenge og piger i alderen 9-12 år, der kan spille sammen med hende.

Der holdes åbne castings i både Aarhus og Viborg i den kommende weekend og planen er at optagelserne kommer til at foregå i Viborg kommune i foråret 2019

Tid: Lørdag d. 8. dec kl. 12.00 - 16.00

Sted: Viborg teater, Gravene 25, 8800 Viborg

Tid: Søndag d. 9. dec kl. 11.00 - 15.00

Sted: Filmbyen 2, 5 sal, 8000 Århus C

Parkering kan ske i DOKK1 eller på betalingspladser ved filmbyen 23-25.

Castingen kommer til at foregå på den måde, at casterne tager hvert enkelt fremmødte ind til en prøvefilmning - enten alene, og/eller i grupper. Alle der møder op indenfor det annoncerede tidsrum kommer til. Erfaringen er at der er rigtig mange der kommer tidligt i tidsrummet og derfor bliver der lang ventetid de første par timer - så hvis du har mulighed for det kan det være en god idé at vente lidt.

Medbring en bog, Ipad eller lign til at fordrive tiden med - og evt. en lille madpakke.

De, der går videre til næste runde, vil få direkte besked.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID