Skuespillere søges til spændende og ambitiøs kortfilm, København

Mænd og kvinder 18 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Prøv dine kræfter af på ambitiøst kortfilmsprojekt med studerende fra Aalborg Universitet i København.

En gruppe studerende fra Aalborg Universitet i København søger fire skuespillere til en spændende og ambitiøs kortfilm, som skal være grundlaget for vores medieproduktionseksamen. Filmen fokuserer på voldtægt og skyldfølelse. 

Der søges:

PIGE: Spillealder 18-25 år. Filmens hovedperson. Det er en rolle, som indeholder enkelte intime scener med DRENGEN. Derfor er rollen oplagt til en skuespiller, som ønsker erfaring indenfor dette felt. 

Rollen har 2 optagelsesdage. 

DRENG/MAND: Spillealder 20-28 år. Han skal spille hovedpersonens date og overgrebsmand. Det er en rolle, som har flere intime momenter med PIGEN. 

Rollen har 1 optagelsesdag. 

MAND: Spillealder 40+. Han skal spille PIGENS far.

Rollen har 1 optagelsesdag. 

DAME: Spillealder 40+. Hun skal spille PIGENS mor. 

Filmen er ulønnet, men der vil være forplejning under optagelserne, samt vil vi dække eventuelle transportudgifter. 

Optagelsesdagene vil foregå i hovedstadsområdet mellem d. 22-26 Oktober. Mere præcise tidspunkter kommer senere. 

Handlingsresume: 

Det er morgen og kun timer siden, Pigen ufrivilligt fik vendt sin verden på hovedet. Hun havde set frem til en uforglemmelig aften med ham. Nu sidder hun hos mor og far. Her virker det som om, at verdenen bare glider videre som normalt, men hun har brug for at fortælle dem, hvad der er sket. Stemningen omkring bordet, er for forældrene, som det plejer, men for Pigen er alt for evigt ændret. I dag synes verdenen skarpere og ser mørkere ud. Hun har brug for at dele det med dem, men hun tør ikke. Pigens omgivelser larmer mere og mere omkring hende, og aftenen forinden står klarere og klarere for hende - hvordan kan denne morgen skride fremad normalt? Fortællingen skildrer pigens oplevelse, indtryk sammen med sine forældre og mindet om en forfærdelig aften, som kulminerer i et udbrud og et råb om hjælp. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID