HASTER: Mandlig skuespiller 25-45 år til kortfilmsoptagelser, København

Mænd 25 - 45 år, København

UDLØBET

Mandlig skuespiller i alderen 25-45 år søges til kortfilmsoptagelser på lørdag 29. september 2018.

Den ambitiøse kortfilm "LANDESORG // JEG DRØMMER OM AT GRÆDE" af instruktør August Aabo i samarbejde med Filmværkstedet, DUF og Danske Dramatikere søger en mandlig skuespiller i alderen 25-45 år.

Optagelser ligger i Københavnsområdet denne lørdag. 

Vi ser gerne en med tidl. erfaring i film og teater, men ikke et krav.

"LANDESORG // JEG DRØMMER OM AT GRÆDE" handler om at miste og om at være okay. Om at være den eneste der ikke græder i en verden af sorg og det indre paradoks om at vælge lykke selvom du har lidt et stort tab. 

En syret, action-up-tempo kortfilm der handler om den tabubelagte og komplekse sorgreaktion, der er handlekraftig og multifacetteret, frem for tragisk og depressiv.

Mere specifikt søger vi en skuespiller til at spille "Greven" i scener fra en smalfilms lignende "spillefilm", der skal indgå gentagne gange i kortfilmen. 

"Spillefilmen" kaldes "Den ensomme grevinde’, og foregår i 1940’erne. Filmen handler om Grevinden, der lider den tragisk skæbne, at dø i sygesengen af tuberkulose, krigsangst og afsavn efter hendes mand indkalde som officer til tjeneste i hæren. Da Greven vender hjem, finder han sin kone på dødslejet og bryder ud tragisk ud i dødsgråd.

Jobbet er ulønnet, men der vil være forplejning på set.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID